Agentuka for 2.-3. klassinger

Agentuka er et heldagsarrangement som et alternativ til SFO, idrettsskoler etc, i første uken i sommerferien. I 2022 er Agentuka 20.-24.juni (uke 25). PÅMELDING HER.

Hvert år inviterer Lommedalen menighet alle 2.- og 3.klassinger til en morsom uke - den første hele uken i skoleferien!
Agentuka er et heldagsarrangement (08:30-15:00), som et alternativ til SFO, idrettsskoler etc.
Det koster 500,- å være med på Agentuka. Penger skal ikke være til hinder. Vi har gode støtteordninger. Ta kontakt.

Gjennom aktiviteter, sang, lek, ballspill, måltider og turer blir barna kjent med både seg selv, hverandre og Gud.
Hver dag avsluttes med en samling, hvor vi blant annet viser bilder fra dagen. Her er hele familien velkommen til å være med.

I Lommedalen menighet er det plass til alle, uansett funksjonsnivå. Dersom ditt barn har behov for tilrettelegging, gi beskjed i påmeldingen, så finner vi gode løsninger sammen.

Invitasjoner sendes ut i løpet av februar. Disse sendes til alle barn som er døpt eller medlem av Den norske kirke. Det betyr imidlertid ikke at man må være døpt eller medlem for å delta.
Kjenner du noen som vil være med, men som ikke har fått invitasjon?
Vis de denne informasjonsiden!
Alle er hjertelig velkomne!

VI GLEDER OSS!
Har du spørsmål?
Ta kontakt med menighetspedagog Ida: in595@kirken.no eller 982 67 810.