4-årsbok

Det er stort å bli 4 år! Velkommen til 4-årshelg i Lommedalen kirke!

Kjenner du en 4-åring eller en som blir 4 i løpet av dette året? Dere er hjertelig velkomne til å bli med på 4-årshelg i Lommedalen kirke!

Denne høsten er det 4-årsboksamling helgen 25.-26.september.

Lommedalen kirke inviterer alle barn som blir 4 år i løpet av året til 4-årsbokssamling. Det er to samlinger i 4-årsbokshelgen. På lørdagen begynner vi klokken 10:00 og holder på til klokken 12:00. Da blir vi kjent med kirka vår, synger, hører en fortelling fra Bibelen og har en formingsaktivitet. Det blir servert boller og saft!

Søndag møtes vi til gudstjeneste. Da vil barna få utdelt 4-årsboken sin, og blant annet høre barnekoret Glamigos synge.

4-årsbokhelgen er en del av kirkens trosopplæring og arrangementet er gratis.
Alle er velkomne til 4-årsbok, også de som ikke har fått invitasjon i postkassen.

Vi følger koronasituasjonen og gir beskjed dersom endringer skulle oppstå.
4-årsbokhelgen skal være en trygg og god opplevelse for alle som er med, og vi følger smittevernsreglene til Den norske kirke.

Meld deg på årets 4-årsboksamling her!

Kontaktperson for 4-årsbok er barnekoordinator Karen Elise Teigum, tlf. 98267805, kt282@kirken.no